international cooking
classic recipes
quick and easy
healthy meals
new ingredients
sweet treats
Home
International Cooking
Quick & Easy
Step-to-step recipes
Recipe by ingredient
Search
☰
Il Meglio
in Cucina
Sweet and Sour Small Onions
Category
Salads
Time
2 and 1/2 hours
Difficulty
Very easy
Cost
Very cheap
From
Greece
-
Ingredients
This recipe will be translated soon.
Google Translator
500g cipolline
50g uvetta
2 rametti di coriandolo fresco
1 cucchiaino di zucchero
vino
aceto di vino
-
Pelare le cipolline e porle in un pentolino coperte di vino e aceto in parti uguali. Salare e far cuocere coperte per circa due ore, finché non saranno tenere.
Unire l'uvetta, lo zucchero e un cucchiaio d'olio, alzare la fiamma e fare asciugare il liquido di cottura.
Condire con coriandolo tritato e servire fredde.
-
Similar recipes
Salads
10 minutes
Greek salad
Stir-fried vegetables & omelettes
30 minutes
Sweet and sour vegetables
Salads
1 hour
Shopska (Bulgarian salad)
Sweet and Sour Small Onions
: You may also like
Coriander Leaves
Pickles
Raisins
White onion