international cooking
classic recipes
quick and easy
healthy meals
new ingredients
sweet treats
Home
International Cooking
Quick & Easy
Step-to-step recipes
Recipe by ingredient
Search
☰
Il Meglio
in Cucina
Carrot and Onion Rosti
Category
Stir-fried vegetables & omelettes
Time
20 minutes
Difficulty
Medium
Cost
Very cheap
-
Ingredients
This recipe will be translated soon.
Google Translator
3 carote
1 cipolla
2 cucchiai di farina
2 cucchiai di panna
olio per friggere
-
Tagliare la cipolla a fette sottilissime, e le carote a
julienne
A julienne (also called a "matchstick") is a type of cut that makes a long thin strip.
.
Saltare in padella per cinque minuti con abbondante olio, quindi cospargere con la farina e mescolare bene.
Appiattire le verdure, dandovi la forma di una frittata e far cuocere a fiamma media per cinque minuti.
Girare delicatamente aiutandosi con un piatto, cuocere finché ben dorato, cospargere di panna e decorare a piacere con scaglie di carota cruda.
-
Similar recipes
Rice and risotto
45 minutes
Korean rice
Gratins and casseroles
45 minutes
Potato Rosti with Dill
Gratins and casseroles
1 hour
Cauliflower Rosti
Carrot and Onion Rosti
: You may also like
Carrots
White onion