Beans and chorizo with cumin

Category
Legumes
Time
15 minutes
Difficulty
Very easy
Cost
Cheap
Beans and chorizo with cumin
-

Ingredients

This recipe will be translated soon.
chorizoA highly spiced and hot pork sausage, used in Spanish and Mexican cooking..html&langpair=it%7Cen&hl=it&ie=UTF-8'>Google Translator


250g fagioli borlotti lessi
70g chorizoA highly spiced and hot pork sausage, used in Spanish and Mexican cooking.
1 tazza di brodo
1 cipolla
1 spicchio d'aglio
1 cucchiaino semi di cumino
-
Affettare sottilmente la cipolla e tritare l'aglio. Soffriggerli per alcuni minuti in una pentola capiente con poco olio, quindi aggiungere i fagioli, il cumino e il brodo caldo.
Portare a ebollizione, quindi unire il chorizoA highly spiced and hot pork sausage, used in Spanish and Mexican cooking. tagliato a fette spesse circa 1 cm.
Cuocere per cinque minuti a fiamma alta, mescolando spesso.
Servire con crostini di pane come primo piatto, o come piatto di mezzo.
-

Similar recipes

Legumes
2 hours
Beer beans
Legumes
2 and 1/2 hours
Giant beans plaki
Rabbit & Poultry

Beans and chorizo with cumin: You may also like